Uw wensen

Kisten

Er is een grote keuze aan kisten. In onze kistenpresentatie vindt u basiskisten, luxe kisten, ecokisten en bijzondere kisten. Ook kunnen we u in contact brengen met mensen die een heel persoonlijke kist voor u ontwerpen.

Een goedkope basiskist kost rond de € 300,-. Een bijzondere kist kan wel € 2000,- kosten. Wij adviseren u graag bij uw keuze.

Rouwvervoer

Passant uitvaartzorg beschikt over een zilvergrijze Caddillac en een zilvergrijze onopvallende verlengde Caddy Maxi. De Caddy wordt ook ingezet als overbrengauto. 
Verder kunnen wij diverse staatsieauto’s voor u huren. U kunt ook gebruikmaken van de uitvaartbus, de uitvaartcaravan, motor met zijspan, een vrachtauto, paard en wagen of van eigen vervoer.

Kaarten

Wij werken samen met drukkerijen die zijn gespecialiseerd in rouwdrukwerk. Kwaliteit staat bij hen hoog in het vaandel.

Zij bieden een zeer uitgebreide collectie van rouwbrieven, kaarten, gedachtenisprenten, fotobidprenten, dankbetuigingen, condoleancekaarten en liturgieën. Ze staan open voor al uw persoonlijke wensen.

Uiteraard kunt u zelf ook uw kaarten ontwerpen en verzorgen. Ook dan denken wij met u mee.

Bloemen

Er zijn veel goede bloemisten in de Betuwe en in de omgeving van Renkum en Heelsum. Zij bieden een uitgebreide keuze aan fraaie arrangementen die passend zijn bij de gelegenheid. Ook kunnen er persoonlijke herinneringen of speelgoed verwerkt worden in de arrangementen.

Bent u niet in de gelegenheid om zelf bij een bloemist uw bloemstuk te bestellen, dan kunnen wij dat natuurlijk voor u verzorgen. Soms kan een bloemist u thuis bezoeken.

Catering / restaurants

Tegenwoordig moet er niets meer, maar mag u alles zelf invullen, ook met betrekking tot een koffietafel of condoleance na een uitvaart.

Wij organiseren een catering op elke gewenste locatie, bijvoorbeeld op de begraafplaats, bij u thuis, in een uitvaartcentrum of in een zaaltje. Wanneer u uw persoonlijk wensen laat weten, gaan wij samen met u op zoek naar de juiste cateraar. Ook kunnen wij u adviseren bij de keuze voor een restaurant. Soms kan daar ook een afscheidsdienst plaatsvinden.