Onze uitvaartverzorgers

Annelies Grabijn

Annelies Grabijn

Klaarstaan voor mensen in een moeilijke periode van hun leven. Dat was jaren mijn grote wens. Zoeken naar een persoonlijke en unieke afscheidsvorm, dat is een goed vertrekpunt voor de verwerking van verlies. En daar draag ik als uitvaartverzorger graag aan bij.

Mijn naam is Annelies Grabijn en ik woon op het platteland van Randwijk, een dorpje tussen Heteren en Zetten, in de Betuwe. Vijfentwintig jaar heb ik in het speciaal voortgezet onderwijs gewerkt, voornamelijk met lichamelijk beperkte en langdurig zieke kinderen. Ik werd daar ook geconfronteerd met het overlijden van kinderen. Dat maakte altijd diepe indruk op mij. Kinderen zouden immers niet moeten sterven, maar dit gebeurt helaas wel. Toen ik door bezuinigingen in het speciaal onderwijs over een ander beroep moest gaan nadenken, was dat niet zo moeilijk. Het moest uitvaartverzorger worden. Die wens lag er al jaren.

Het starten van een bedrijf behoorde tot de mogelijkheden en zo ontstond na een goede voorbereiding Passant uitvaartzorg, een klein bedrijf met een groot hart!

Arre-Jan van Willigen

Arre-Jan van Willigen

Mensen helpen wanneer ze worden geconfronteerd met een overlijden. Dat is wat Arre-Jan van Willigen vol overtuiging doet wanneer er een beroep op hem wordt gedaan.

Arre -Jan begon in de uitvaartwereld als chauffeur en vervolgens als assistent uitvaartleider. Al snel besefte hij dat het beroep van uitvaartverzorger bij hem past. Je kunt als uitvaartverzorger veel betekenen voor nabestaanden en wanneer de uitvaart op de juiste manier is vormgegeven is dat een goed vertrekpunt voor de verwerking van verdriet.

Arre-Jan volgde met succes de vakopleiding en toen de gelegenheid tot samenwerken met Annelies zich voordeed was dat voor hem reden om ook als zelfstandige verder te gaan.

Uitvaartondersteuning

Voor gespecialiseerde diensten roepen wij graag de hulp in van onze collega’s uitvaartondersteuning. Zij staan dag en nacht voor ons en u klaar.